Ekonomi Manşet logo
İstanbul|
19°
Anasayfa
Finans & Borsa

Koç Holding'ten yeni kredi sözleşmesi

Koç Holding, 600 milyon dolara kadar kredi sözleşmesi imzaladığını açıkladı.

İlgili Etiketler

Koç Holding'ten yeni kredi sözleşmesi

Koç Holding, şirket likitidesini artırmak için amacıyla kredi sözleşmesi imzaladı.


Koç Holding tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, ilk 2,5 yılı geri ödemesiz kredi aldığı belirtildi.


Açıklamada, "Şirketimiz, likiditesini arttırmak amacıyla, Bank of America Europe DAC, BNP Paribas Fortis SA/NV, HSBC Bank Middle East Limited, ING Bank N.V., Dublin Branch, JPMorgan Chase Bank, N.A., London Branch, MUFG Bank, Ltd., Société Générale ve Standard Chartered Bank (Hong Kong) Limited ile kredi sözleşmesi imzalamıştır" denildi.


Açıklamaya göre toplam 600 milyon dolar tutarına kadar kullanılabilecek kredinin masraf ve komisyonlar hariç maliyeti, SOFR + yüzde 1,95.


Altı ay içerisinde kullanılabilecek kredi, 6 ayda bir faiz ödemeli olup, imza tarihinden itibaren ilk 2,5 yılı geri ödemesiz olacak. 2,5 yıl sonrasında ise 6 eşit taksitte 6 ayda bir ödemeli şekilde planlan kredi toplam 5 yıl vadeli olacak.


İlgili Etiketler

Yorumlar

0 yorum

Yorum bırak

Yorumunuzu bizimle paylaşın.

Yorumlar yayına alınmadan önce kontrol edilir.

Henüz yorum yok.