Ekonomi Manşet logo
İstanbul|
19°
Anasayfa
Finans & Borsa

Konut alımında yeni finansman modeli: Gayrimenkul sertifikası

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, konut piyasasında yeni bir dönem başlatacak gayrimenkul sertifikası ile konut alımına imkan tanıyan projeyi duyurmaya hazırlanıyor. Emlak Konut GYO ve TOKİ iş birliğiyle hayata geçecek proje, küçük birikimlerle konut projesine ortak olma imkanı sunacak.

Konut alımında yeni finansman modeli: Gayrimenkul sertifikası

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, kentsel dönüşüm ile güvenli konuta erişimin kolaylaştırılması için, Emlak Konut GYO ve Toplu konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı ile yeni bir yatırım modelini hayata geçirecek.


Bakan Kurum'un yarın İstanbul’da düzenlenecek toplantıda tanıtacağı proje, gayrimenkul sertifikası ve küçük birikimlerle konut alma imkanı sunacak.


Yeni yatırım modeliyle konutun tamamını satın alma ya da bir bölümüne ortak olma imkanı sağlayacak projenin ayrıntıları da yarın belli olacak.

Yorumlar

0 yorum

Yorum bırak

Yorumunuzu bizimle paylaşın.

Yorumlar yayına alınmadan önce kontrol edilir.

Henüz yorum yok.