Ekonomi Manşet logo
İstanbul|
19°
Anasayfa
Gündem

Son dakika... TBMM'deki cinsel istismar soruşturmasında yeni gelişme

Son dakika haberi... TBMM lokantasında stajyer kız çocuklarına taciz iddialarıyla ilgili dün gözaltına alınan 1 kişi tutuklanmıştı. Olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Cinsel istismar soruşturmasıyla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

İlgili Etiketler

Son dakika... TBMM'deki cinsel istismar soruşturmasında yeni gelişme

Türkiye geçen günlerde ortaya atılan 'TBMM lokantasında stajyer öğrencilere cinsel istismar' skandalını konuşuyor.


16 yaşındaki bir stajyer öğrencinin kendisine yollanan mesajların yetkililere gösterilmesiyle patlak veren olayla ilgili dün akşam 1 kişi tutuklanmıştı. İddialarla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.


4 KİŞİ GÖZALTINDA


TBMM'deki cinsel istismar olayıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 4 kişi gözaltına alındı.


Başsavcılıktan yapılan açıklama şöyle:



1 KİŞİ TUTUKLANMIŞTI


Türkiye Büyük Millet Meclisi lokantasında stajyer kız çocuklarıyla ilgili taciz iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Olayla ilgili gözaltına alınan H.İ.G. dün tutuklanmıştı.


TBMM'DEN AÇIKLAMA GELMİŞTİ


TBMM Genel Sekreterliği de konuya ilişkin bir açıklamada bulunmuştu.


Sekreterlik, "Memurluk sıfatıyla bağdaşmayacak nitelik ve derecede yüz kızartıcı ve utanç verici hareketlerde bulunmak" fiili kapsamında "Devlet Memuriyetinden Çıkarma", iki aşçı hakkında da iş akdinin sonlandırılması cezası verildiğini duyurmuştu.


TBMM Sekreterliği, ayrıca Meclis lokantasında çalışan bazı kişilere disiplin cezası verildiğini ve düzenlenen raporun Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ile de paylaşıldığını bildirdi.

İlgili Etiketler

Yorumlar

0 yorum

Yorum bırak

Yorumunuzu bizimle paylaşın.

Yorumlar yayına alınmadan önce kontrol edilir.

Henüz yorum yok.