Ekonomi Manşet logo
İstanbul|
19°
Anasayfa
Gündem

Togg T10F'te bir ilk... Alman plakası takıldı

Türkiye'de Eylül ayında satışa çıkması beklenen Togg T10F, Almanya'nın Hamburg sokaklarında Alman plakalı olarak dolaşmaya başladı.

İlgili Etiketler

Togg T10F'te bir ilk... Alman plakası takıldı

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg, Avrupa'ya açılıyor. İlk etapta Almanya'da satışa çıkacak Togg'un daha sonrasında diğer ülkelerde de satışa sunulması planlanıyor.

 

Bunun ilk etabı olarak henüz Türkiye'de de satışta olmayan Togg T10F, Almanya'nın Hamburg sokaklarında reklam çekimlerine konu edildi.

 

Trafiğe kapalı alanda reklam çekimleri gerçekleştirildi ve bölgedeki Türkler Togg T10F'e büyük ilgi gösterdi.

 

Reklam çekimleri uzun sürdü ve sene sonunda Togg'un Almanya'da satışa sunulması bekleniyor.

 

İLK DEFA YABANCI PLAKA TAKILDI

 

Togg araçlarına ilk defa Alman plakası takıldı. Stuttgart tescilli S TG 480E plakalı Togg T10F'in Almanya'da 45-50 bin euro civarında fiyatlarla satışa çıkabileceği belirtildi.

İlgili Etiketler

Yorumlar

0 yorum

Yorum bırak

Yorumunuzu bizimle paylaşın.

Yorumlar yayına alınmadan önce kontrol edilir.

Henüz yorum yok.