Ekonomi Manşet logo
İstanbul|
19°
Anasayfa
Dünya

Trump: Hamas kısa bir süre içinde silah bırakmalı, yoksa ağır bedel ödeyecekler

ABD Başkanı Donald Trump ve İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu görüşmelerinin ardından basın açıklaması gerçekleştirdi.

Trump: Hamas kısa bir süre içinde silah bırakmalı, yoksa ağır bedel ödeyecekler

ABD Başkanı Donald Trump, İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu ile görüşmesinin ardından basın açıklamasında Hamas'ın silah bırakmaları için kısa bır süresi olduğunu ve eğer silah bırakmazlarsa ağır bedel ödeyeceklerini söyledi.


Bir dizi sonuca vardık. Ortadoğu'da barışı sağlamaya yönelik çabalarımızda başarılı olacağız ve barışı koruyacağız. Hamas silahlarını bırakmazsa ağır bedel ödeyecek, silah bırakmaları için kısa bir süreleri var


Ayrıca Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Netanyahu arasında bir sorun çıkmayacağını düşündüğünü vurgulayarak, "Erdoğan'ı ve Netanyahu'yu destekliyorum ve aralarında kötü bir şey olacağını düşünmüyorum" dedi.


Yorumlar

0 yorum

Yorum bırak

Yorumunuzu bizimle paylaşın.

Yorumlar yayına alınmadan önce kontrol edilir.

Henüz yorum yok.